sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Mun ratsastus historia

2011 aloitin ratsastustunneilla käymisen. Sitä ennen olin käynyt epäsäännöllosesti talutus ratsastuksissa. Jonkin ajan päästä innostuin tallitöistä joten aloin tekemään töitä ratsastusta vastaan. 
      2013 aloin ihastuttuani Mollyyn vuokrata sitä. Mollyn ohella vuokrasin shettistä nimeltä Vappu. Vapulla kuitenkin lopetin muutaman kuukauden päästä. Mollyn kanssa puuhailin aina kun sillä oli hiljasempaa tuntien suhteen.
     2013 syksyllä aloin käymään tuttuni issikoilla ratsastamassa. Niitä kävin vuoteen 2014 asti vuokrailemassa Mollyn ohella. Se kuitenkin loppui vaaralliseen tippumiseen jossa kylkeni aukesi aika pahallalailla.
     2015 pääsin esteratsastuksen makuun ja siitä nautin edelleen. Molly oli super hyvä hyppääjä joten sen kanssa pääsin kehittymään. Mollyn kanssa puuhailu jatkui vuoteen 2017 kesään asti.
      Siihen väliin on mahtunut monia vuokris kokeiluja mutta kukaan niistä ei ole mulle yhtä tärkeäksi tullut kuin Molly.
        Molly pääsi vuoden 2017 kesäkuun 3 viikko uuteen kotiin. Kova ikävä Mollyn lähön myötä on pysynyt.
      2017 heinäkuussa Dasse muutti Puolimatkan tallille ja siitä tuli ihana rakkaus Mollyn tilalle. Dassea aloin heti vuokraamaan ja vuokraan edelleen 2x viikossa. 1x viikossa ratsastan aina jonkin ponin joka sitä kaipaa.
       Nyt kuitenkin lauantaina tipuin ponilta kun se säikähti puskassa lentävää heinä kasaa. Sormihan siinä rytäkässä murtui joten nyt viikko ilman ratsastusta ja hevosia. Nykyään Dasse on se maailman valo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti